Annons
Annons

Betydelsen av första glöggen

Tiden är inne. Det är inte jul än men vi förbereder oss mentalt.

Jag som i jobbet arbetar med både vår och sommar just nu måste få lite hjälp med att hitta stämningen.

Advent_forsta gloggen

Advent_forsta gloggen_skarbrada1Foto | Daniella Witte

Mitt bästa knep till att komma i en förberedande julstämning är så enkel som att värma mig en kopp god glögg. Doften och smaken räcker för mig, och varje år de första dropparna fäster sig i mina smaksinnen uppstår en gnista av inspiration till att gå in i en ny mysig fas. Från höst till vinter!

Annons

Till bilderna har jag använt produkter från min shop.

Kram Daniella

DELA (13)
PINNA (2)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar