Annons
Annons

Den optimala stilguiden

dark_57a8c75eddf2b306e8adc273

Ni har väl inte missat Frida´s super-schyssta stilguide. Jag finns med som exempel tillsammans med stil-iconerna Artilleriet The Studio, Christian Duivenvoorden och Lotta Agaton,  i kategorin Expensive Eclectic. Frida beskriver min stil så här: ”Mörka väggar, lek med proportioner, exklusiva unikat / vintage, stora växter”.

Nu ska det packas för ett dygn i Köpenhamn med den här inspirerande vännen! Följ med oss dit på Instagram vetja.

Kram Daniella

DELA (44)
PINNA (1)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

  • Chatrine

    Jag hittade dig via hennes tips och jag har frossat i underbara bilder och tips. Du har helt klart det snyggaste hem jag sett!
    Vore intressant med ett inlägg om ert utebadkar. Hade badtunna i förra huset men det var lite bökigt och plastpool går bort när man som vi bor i ett gammalt gästgiveri från 1700talet.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar