Annons
Annons

Green influences with a soft ”Giveaway”

Det behövs inte så mycket för att skapa ny energi i inredningen.

Krispiga gröna detaljer lyfts nu fram härhemma. Julpyntet är snart ett minne blott och jag vill nu bara ha ett värmande och energigivande ljus som sprider sig genom våra rum…..

DW_soffa_gront

Tröttnar aldrig på vår rå-slammade vägg. Den sätter en skön karaktär till inredningen i sin varmgrå ton. Jag har bestämt mig för att den nu ännu mer ska få sätta en slags röd tråd här hemma. Vår inredning här går ton i ton med väggen och endast några gröna detaljer får sätta färg.

DW_landskap_gront_sol

Precis utanför vårt köksfönster ser det ut såhär i dag. Ett soligt dis breder sig ut över de svagt gröna fälten. Jag känner en stor inspiration att låta hemmet färgas av just den här vyn.

DW_soffa_gront_kuddeDW_soffa_gront_plad_1

Foto | Daniella Witte

I soffan ligger en ny grön kudde som jag fick i julklapp av en mycket kär vän. Den är handgjord och inköpt på Ikeas museum uppe i Älmhult. Så fin!

Den härliga pläden i soffan är också grön men i en mer dämpad grågrön ton. Jag säljer den i min butik och är vävd i en mix av bomull och linne, 130 x 170 cm och kommer från Tell Me More.

Just nu har ni läsare chansen att få just en sådan här pläd av mig i nyårspresent. Det enda ni behöver göra är att skriva i kommentarsfältet vad ni önskar se mer av i min blogg under 2017. 

Vinnaren drar jag på nyårsafton. Lycka till!

Kram D

DELA (33)
PINNA (203)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Cecilia Rydh

  Vill gärna vinna den fina filten och jag skulle vilja att du skriver lite mer om hur du får ihop ditt livspussel med barn, handla, städa,träna och dina intressanta uppdrag./ kram Cecilia i Småland

  • AnnaKarin

   Älskar både blogg och Instagram konto. Inspirerande och levande miljöer och texter.Kontot ger en möjlighet för oss ” vanliga” heminredare att kunna förverkliga idéer och projekt Natur & råa material står mig varmt om hjärtat. Jag skulle gärna se och läsa mer av hur du tänker och planerar inför olika uppdrag. Gärna mer utomhus/trädgårdsbilder.Är även förtjust i före & efterbilder.

 • Sara

  Jag vill se mer av före- och efterbilder, tycker det är så intressant att följa processen i förändringen av ett rum och en yta.

 • Linda Lundqvist

  åh jag som har spanat pp den pläden! vore ju en perfekt chans om man vann! Vill se hur dina små ”stugor” ser ut när de kommer på på plats! Kör forbi ditt vackra hus I bland när jag ska till mina svärföräldrar 🙂 Jag skulle också vilja läsa om dina bästa tips på hur / vilken väg man ska gå för blir en inredare och stylist, då det är min stora dröm!
  mvh Linda Lundqvist / @pickapillow (Instagram)

 • Linda Larsson

  Älskar den där filten. Har vart på jakt efter en liknande länge till mitt sovrum för den där perfekta slarviga bäddningen. 🙂
  Nästa år skulle jag vilja se mer hur du tänker när du planerar/inreder ett rum från start. Tycker själv det är svårt när det bara är fyra väggar att veta vart man ska börja. Jag vill också se mer inspiration om trädgård och uterum som är mitt nästa projekt i huset. 🙂

 • Helene Lagergren

  Jag håller på att renovera en skeppsredarvilla med mycket stora grova mörka möbler, skulle vilja ha tips hur man får dem att passa in 2016.
  Mvh Heléne

 • Ninni

  Tack Daniella för möjligheten Du Ger oss!
  När jag tänker tillbaka på från att genom Femina upptäcka Dig som bloggare och Din flytt hit till Elle,
  så har jag alltid funnit glädje att se det Du vill dela och ge som bloggare och längtar alltid till Ditt nästa inlägg. Jag tycker Du har utvecklat Din blogg mycket under året som gått. Det är varierande inlägg och om jag nu har möjligheten att få dela min önskan av vad jag mer skulle vilja se här hos Dig, är det precis ett sådant här inlägg från en del av Ert hem, natur och trädgård, Dina bilder och tankar.
  Det är en sådan inspiration och vilsamhet för öga och sinnen som det ger. Sist så vill jag tillägga, möjligheten att få ta del av utvecklingen av ”containerhusen” är något jag önskar under året vi går till mötes.
  Ditt öga att få med naturen är inspirerande och Ditt signum, Tack för allt Du delat och gett under året…det är genuint och personligt.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 • Helena Plato Lundström

  Din färg- och ljussättning är fantastisk! Och stämningen… Jag hämtar mycket inspiration av dina miljöer! Pricken över i:et är när du lägger in foto på saker som inspirerar dig… Även när du nämner andra kreatörer som du gillar. Jag skulle vilja se en större variation av att få se olika rum i ett hus. Smårum, badrum, arbetsrum, tonårsrum… Även olika platser i en trädgård längre fram i vår/sommar. Inspirerande bilder från din butik./Helena 🙂

 • Katja Aittaniemi

  Jag älskar inredning men ekonomin sätter stopp för dyra märken snygga prylar jag trånar efter så välkomnar tips om budget snäll inredning som vi är många om att leta efter så känns orättvist många gånger att intresset är på tok för dyrt 🙂
  God Fortsättning
  Kram
  Katja

 • Annika

  älskar din stil och färgerna i detta svagt gröna inlägg va precis i min smak.ska försöka få till det så jag med…Precis som du har jag ett hälsosammare mål med 2017,har anlitat en PT för att få bukt med många års självkritik och negativ kroppsyn.tänker att med verktygen träning och rätt mat i rätt mängd ska jag få till ett sundare liv och tänk.därför skulle inlägg om ditt ”hälsoliv” inspirera mej att kämpa på.blandat med inredning och kläder(tränings-vardags-och festoutfits) ja det är vad jag vill läsa om hos dej

 • Mia

  Jag har insett att när jag ser ditt namn i min lista med sparade bloggfavoriter här på min mobil så ser jag alltid fram emot den stämning och känsla du förmedlar genom dina bilder och texter. När jag klickat på länken så ställer jag in mig på att få en stund av inspiration men också lugn och harmoni. Det hoppas jag ska fortsätta under nästa år. Bilder på en tänd brasa, levande ljus, vacker natur och dina tankar om stort och smått. Gott nytt år!

 • Sara

  Eftersom grönt är även min favoritfärg blir jag lite extra glad över dina gröna inlägg. Ditt gröna sovrum inspirerade mig mycket. Så ännu fler sådana inlägg önskar jag mig. Och tänker att pläden skulle bli pricken över i:et i mitt sovrum som snart ska målas om i just grönt. God fortsättning!

 • Jennifer Wennerholm

  Att inreda ton i ton är inte alltid så lätt som man kan tro. Med dina inspirerande inlägg om allt från keramik till växter och er pool det ger mig så härlig energi att vilja se och skapa en känsla här hemma. En vacker pläd som skulle bra perfekt att mysa in i den kommande vår solen och svepa om sig till den första koppen kaffe på terassen. Men framförallt super snygg i vårt ikea hack till soffa! Önskar er ett gott nytt åt ! Kram Jennifer

  • Daniella Witte

   Grattis Jennifer!! Du är den lyckliga vinnaren till den härliga pläden.
   Tack för dina ord och önskningar om min blogg inför 2017. Dina ord och de andra som skrivit kommer jag ta med mig och göra något bra av. Är så tacksam över det!! Ett riktigt Gott nytt år till dig från mig! Kram Daniella

 • Karin Stjärnkvist

  Jag skulle gärna vilja se mer bilder från ditt hem! Du har en fantastisk förmåga att fånga stämningar i bild. Din stil och inredning inspirerar mig enormt!
  Och filten, liksom det mesta från Tell me more, är mer än välkommet i mitt hem!
  Gott nytt år!
  Mvh karin.stjarnkvist@hotmail.com

 • Nina Bärnlund Fors

  Hej och god fortsättning! Jag tycker om att ta del av din kreativa process; en blick över åkrarna som här ovan, ger dig känslan av hur du vill ha det just nu. Jag gillar även att du delar länkar ”hit och dit” som gör att man kan upptäcka ännu fler inspirerande sidor. Dessa två saker ser jag gärna mer avvi din blogg. Något som ligger mig varmt om hjärtat är trädgård och miljötänk, dvs hur tillverkningen av varor som vi konsumerar påverkar oss. Därför tar jag gärna del av lite kring hur varan produceras, kanske är det en ålderdomlig metod eller att det är ett tillverkningsprojekt som bidrar till något större, ex kvinnors försörjningsmöjligheter. Sådant tycker jag är intressant att läsa om och jag lägger gärna lite extra för att stödja dessa. Keep up that good work:)/ Nina

 • Mikaela

  Först av allt vill jag tacka för alla dina inspirerande och vackra bilder – går alltid tillbaka till din blogg när jag känner mig osäker kring ett inredningsbeslut; ”Vad skulle Daniella välja?”, haha 🙂

  Min önskan är lite inne på samma spår, du är ju väldigt stilsäker men jag skulle gärna se mer av ”blandad” inredning där du ger egna kommentarer. T ex hur du skulle styla annorlunda, vad du gillade mest/minst osv.

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

 • Ana P

  Jag skulle gärna vilja se mer av bilder och tavlor eller fotokonst att ha på väggarna. Få se vad du gillar eller rekommenderar eftersom du är en sån stor inspiratör! Gillar verkligen din inredningsstil men inte minst också ditt sätt att skriva och förmedla känslor. Filten skulle passa så bra in i vårt vardagsrum så det hade varit en dröm att få vinna 🙂 Gott slut på 2016 och ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar