Annons
Annons

Inredningstips | Sommar i badrummet

Vem vill inte nu känna känslan av sommar och ljus vart man än befinner sig? I alla fall vill jag det. Mitt badrum är alltid väldigt ljust och befriande och det var faktiskt just det målet vi hade när vi kaklade både golv och väggar med den ljusa marmormosaiken.

DW_Badrum_Sand_miljo_ELLE DECORATIONDW_Badrum_Sand_detaljer_ELLE DECORATIONDaniella Witte_Badrum_Sand_pall_LU

Foto | Daniella Witte

Eftersom jag älskar att förstärka alla årstider i mitt hem, vill jag med dessa bilder inspirera hur man gör badrummet ännu mer somrigt.

Min hemlighet ligger i att satsa på naturligt ”lätta” material, former och färger.

Börja med att möta upp badrummets basnyans med några detaljer, i en något ljusare ton. Sedan är det bara fortsätta nyansera, ljusare och ljusare. Detta utesluter inte färg, tvärtom kan man i sin nyansering gå över i en accentfärg som t.e.x pastellar eller om man hellre vill kalla det lite smutsigare toner.

Sätt för det vanliga duschdraperiet med en härlig linnetextil, och byt ut alla plastdetaljer mot trä. Som t.ex skrubborsten.

Materialvalen i detaljerna är finast om de är från naturen. I mitt fall gick jag igång på strandens fynd, ljust trä, snäckor och sand.

Sist men inte minst är gröna, levande inslag ett måste för livet och harmonin. Inte att förglömma!!

 

Lycka till med sommarbadrummet!!

Kram Daniella

 

DELA (26)
PINNA (488)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

  • Ljuvligt badrum ni har, så harmoniskt!

  • Therese Sörensen

    Var har du köpt den där pallen? Jag har länge varit på jakt efter en snygg pall till vår dusch, men har svårt att hitta något som passar. Tror att den där skulle kunna funka. 🙂 (Beroende på måtten.)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar