Annons
Annons

Mitt hem…….

Elle Decoration omslag Aug16_LU16 DW_vardagsrum_detalj_LU

Foto | Daniella Witte

Ja, nu är det ute och det känns riktigt kul!! I nya Elle Decoration fyller jag 12 sidor med inspiration från mitt hem. Dessutom har jag med ett jobb där de gröna nyanserna talar. Hoppas ni ska gilla det!!

Kram D

DELA (128)
PINNA (22)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Ninni

  Just Nu har jag DET numret i min väska och ser med förväntan fram emot att sätta mig ner i en skön miljö med en cappuccino för att se och läsa ett reportage jag sett fram emot länge…Jag beundrar och verkligen älskar Din stil och Ditt signum, a’la Daniella.
  Du och Åsa Myrberg at my casa med Sin egna stil, a’la Åsa. Ni är två av mina främsta stylister som jag med glädje följer. I Er känner jag ett genuint intresse och otroligt fina arbeten.
  Daniella jag har skrivit det tidigare att Du Är Stjärnstylist och så roligt att se DET tydligt stå på framsidan av Elle Interiör och att det är fler som ser det så är så roligt. Grattis fina Daniella, Du är så värd det.
  ( OBS! Jag är inte sponsrad 😉
  Ljusa SommarKramar från Ninni.

  • Daniella Witte

   Kära Ninni!! Alltid värmer dina ord lika starkt. Det är en stor ära att få jobba med det som man älskar och ännu härligare blir det när det man skapar uppskattas och inspirerar. Den energin man får av det gör till stor del att man bara vill fortsätt utvecklas. Känslan är att man aldrig kommer sluta och den känns faktiskt riktigt bra. Skickar en stor kram till dig Ninni, fylld med tacksamhet över att du delar med dig av din uppskattning. /D

 • Åh jag bläddrade bara lite snabbt igenom det numret när det damp ner i postlådan (mellan barnens pigga morgonhumör) och reagerade direkt på de underbara bilderna! Grymt fint och galet kul!! Ordet perfektion räcker inte ens.. ♥

  • Daniella Witte

   Åå, tack Emelie!! Själv är jag ju lite hemmablind och då är det alltid kul att höra så fina ord om ens hem. Önskar dig en fortsatt härlig sommar!! Kram D

 • Kristin

  Hej! Precis läst reportaget och vräääkt mig i de fantastiska bilderna! Lite beröm även till din man som verkar vara en fantrrastisk hantverkare. Vilket team! Jag undrar, det svarta side boardet ni har bredvid soffan på ovanplan, var har ni köpt det? Är på jakt efter liknande! Varma sommarhälsningar
  Kristin

  • Daniella Witte

   Så härligt att du gillad det, Kristin! TACK!! Bordet kommer från Ikeas Stockholm-serie. Tror tyvärr inte att det finns kvar i sortimentet men kika runt på Blocket. I bland kan man hitta dem där. Lycka till!! /D

 • Vanesa

  Hej! Vilket fantastiskt hem du har! Köpte numret egentligen för att få lite inspiration för fladdermusfåtölj men fick istället inspiration för ett helt hem. Undrar vad du har för storlek på Kuu lampan i sovrummet. Är på jakt efter en sådan lampa.
  Ha det bra!
  Hälsningar, Vanesa

 • Amanda

  Hej Daniella! Vilket otroligt vackert hem du har. Sitter här och både avundas det och finner inspiration, som jag gör med allting som du inreder. Har en liten fråga, nämligen vart är skåpet ifrån som står i centrum på första bilden? Håller på att inreda mitt vardagsrum och är nu på jakt efter ett blått skåp att ha tvn samt tavlor ståendes och ditt skåp är som en dream come true för mitt klapprande inredningshjärta.
  Ha en fortsatt fin sommar, trots att den börjar lida mot sitt slut
  Mvh Amanda

 • Karin Adegård

  Hej Daniella, vilket fint hem du har. Tänkte fråga dig vad det är för färg på väggen i ditt vardagsrum då vi just nu ska måla om och tycker att den ser så fin ut. / Karin

 • Jenna

  Your place is gorgeous! What color did you use to paint the besta cabinet?

 • Jenna

  Your place is gorgeous! What color did you use to paint the besta cabinet?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar