Annons
Annons

Mitt hem | Snart i Elle Decoration

Det har varit på G länge. Jag har dragit ut på tiden lite, men nu äntligen är bilderna av mitt och min älskade familj´s kära hem klara och överlämnade till Elle Decoration´s redaktion. Och texten den är skriven av bästa Emma Persson Lagerberg.

Daniella Witte_Poolsidan

Foto | Daniella Witte

Den 26/7 kommer Augusti-numret ut i butik och då kommer mitt hem fylla hela 12 sidor – i Sveriges bästa inredningsmagasin! Inte klokt egentligen, att mitt hem kommer publiceras i ett magasin som jag endast hade en dröm om för bara några år sedan……….

Måste erkänna att jag är lite nervös. Hoppas ni ska gilla det!

Kram 🙂

DELA (149)
PINNA (24)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

  • Helt övertygad om att jag inte kommer gilla det. Kommer snarare ÄLSKA det 🙂 Du fotar gudomligt och det vi fått se från ditt hem är ju som em dröm. Längtar efter slutet på juli!

  • Ninni

    Åh, nu får jag ytterligare en anledning att Längta till juli månads slut, ska definitivt köpa detta nummer. Att det är 12 sidor blir jag Lycklig över. Tänk att få möta Ditt hem ur Din fotovinkel och med Ditt fotoöga publicerat i Pappersformat…, det numret kommer att bli tummat och sparat.
    Önskar Dig fina sköna Dagar och så roligt med Nya Studion Ni ska börja ordna med. Din medvind ÄR jag så glad för.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar