Annons
Annons

November| Black & White

Daniella Witte_Autumn light_blwh_luDaniella Witte_The light over there_LUDaniella Witte_leef life 1

Foto | Daniella Witte

November förknippas vanligtvis bara med mörker. Jag ser månaden snarare som en tid där jag upplever sköna kontraster. Har tolkat den upplevelsen i några bilder som jag valt att göra svart/vita.

November – ett harmoniskt möte mellan ljus och mörker!

/D

DELA (16)
PINNA (4)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

  • Ninni

    Ljuset är så vackert nu den här tiden när det silar genom träden…från en lägre höjd…så mjukt.
    Du har skapat en fin bildserie här Daniella.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar