Annons
Annons

Nyårsfavoriter från Instagram

Jag har snappat upp några godbitar från Instagram-flödet som inspirerar till nyårsfirandet…..

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 08.01.51

Skål! De mest smakfulla champagneglasen hittade jag hos @tidlosform . Dem heter ”On the rocks” och kommer från Lee Broom

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 08.24.29

Dukning! Att fånga inspiration från naturen är det mest oslagbara om ni frågar mig. Den här otroligt vackra detaljbilden av en istäckt sjö fångade mig hos duktiga @stylistamarodriguez. Strukturerna och tonen här hade jag helt klar velat skulle prägla min nyårsdukning.

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 08.52.18

Stämning! Tomtebloss har vi alltid till nyår och är ett alternativ till fyrverkerier. 100 % stämning och mysigare för både stora och små gäster. @bryanadamc har ett konto fyllt med magiska bilder som tar en bort till en annan dimension för en liten stund.

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 08.18.37

Blommor! Min vän Jannice med kontot @addsimplicity tipsar om hur man svänger om jul till nyår på 1 timme….. Den här nyårsbuketten kommer tycker jag man kommer långt med. Så vacker!

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 08.42.32

Den vita! Bilden är tagen av min fantastiska vän och bloggkollega Kristin med kontot @krickelin . Vår resa till Barcelona var verkligen något utöver detta vanliga. En resa jag kommer ta med som en fint minne till det nya året. Den vita klänningen gillar jag mycket så den får klä upp mig på nyårsafton.

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 09.04.03

Nyårsmiddagen! Honung och ölrostad gås med pumpa till varmrätt, snyggt upplagd på en handgjord tallrik i stilren form. Ja, tack @theartofplating !

/D

DELA (9)
PINNA (100)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Ninni

  Vilken vy över isen <3!
  Den Vita, Den Bilden minns jag väl och stannar hos mig som en av de vackraste…ur flera aspekter.
  Önskar Dig en skön vistelse över nyåret…låter underbart.
  Ljusa Kramar från Ninni.

  • Daniella Witte

   Tack detsamma fina Ninni! Jag önskar dig ett härligt nyår och att 2017 blir ett år då vi kan börja se ljuset igen, på vår planet. Tack för alla värmande ord du gett mig under 2016. Kramar Daniella

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar