Annons
Annons

PRIMATES |POSTERS MED ETT SYFTE

 

Jag har i dag den stora äran att presentera nyheten Primates.

Två fantastiska posters med ett viktigt syfte, nämligen kampen för Orangutangernas överlevnad!

bella o nicky primates_1Bella o Nicky_detalj_arter_1bella o nicky ansikte_1Bella o nicky_arter_1

Foto & Styling | Daniella Witte

Min syster, och grafiska designern Isabella Witte har tillsammans med Illustratören Nikki Taylor gjort ett fantastiskt samarbete. Deras två otroligt fina och välgjorda posters har sin release i dag och för varje sålt exemplar går 10% till Världsnaturfonden WWF.

Jag har stylat och plåtat bilderna och måste säga att jag blivit helt förälskad i dessa posters. De är så fina i sitt skickliga hantverk, med motiv som får en att smälta. Coola och vackra på samma gång.

Om ni gillar dem lika mycket som jag gör finns de nu att köpa hos Isabellawitte.com!

/D

 

DELA (142)
PINNA (16)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Ninni

  Hurra! FINT initiativ som ger både uppmärksamhet på väggen där de hänger, hos dem som köper dessa och pengarna som går till ett väldigt VIKTIGT ÄNDAMÅL. Fint att kombinera både bidrag och välgjorda fina posters som skapar belysning av ett stort hot i världen som jag är verkligen bekymrad över.
  Önskar att det blir en framgång, Lycka till Ni som har skapat detta med alla Era arbeten.
  Ljusa Kramar från Ninni.

  Jag är lycklig över att det var möjligt att kommentera nu i denna stund, är väldigt frustrerande att kommentarsfältet oftast inte fungerar och att det har fått fortgå SÅ LÅNG TID, ett år måste det väl vara nu tror jag. Daniella jag har ytterligare en gång pratat med Sara om problemet och de som bestämmer verkar äntligen förstå problemet och frustrationen. För min del är det konstigt när man har så fina Bloggare på sin webbsida och sedan inte har en viktig funktion fungerande. Det är inte rätt mot Er som har sin Blogg här, min åsikt.

  Jag passar på nu att Önska Dig en fin vecka med en skön helg i Ljus,
  Ljusa Kramar från Ninni.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar