Annons
Annons

Sommar-feeling i gårdshuset

Våren har verkligen gjort sig hörd och man vågar knappt ta sig fram mer än en dag i taget i rädsla av att tiden ska gå för fort. Dock måste man vara steget före i vissa avseenden.

Ett gott teckna på att sommaren börjar närma sig är att vi i dag fixade sommarfint i vårt mysiga gårdshus inför kommande semesteruthyrning. Här får ni en kik på dagens instas.

Gardshus_exterior_huset2Gardshus_uteplatsGardshus_uteplats_detalj (kopia)

Uteplatsen är en helt privat del i den lilla trädgården som vi skapade förra sommaren. Här har känslan blivit väldigt lugn och stillsam efter att bara fått upp lite plank.

Gardshus_matplats_kokGardshus_matplats_detalj

Köket är rejält och hänger på ett bra sätt ihop med Tv-rummet . Däremellan har vi placerat en flexibel matplats.

Gardshus_allrumGardshus_matplats_tv-rum

Från Tv-rummet går en avtagbar stege upp till sovloftet där det finns plats för två. Soffan nedanför är också tänkt som sovplatser när de inte används som sittplats. Måste säga att grejen med att planera Compact living är så himla kul!!

Gardshus_sovloftGardshus_exterior_hangmattaFoto | Daniella Witte

Visst är vårt lilla gårdshus härligt!!

Det är på 50 kvm med en egen lite trädgård. Vi grejar lite här vart år men vill ändå hålla det till den charmiga enkelheten som ett sommarboende ska ha. Inte för modernt utan bara skönt med en viss sötma.

Från nu ska vi hyra ut det vecko och helgvis. Alltid lika spännande vem man får som hyresgäst 🙂

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (1)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar