Annons
Annons

Tapetkollektionen SKOG | Mitt jobb för Sandberg tapeter

I våras fick jag det minst sagt  det prestigefyllda uppdraget att tolka, styla och plåta Sandberg tapeter´s kommande kollektion SKOG. Nästa vecka är det premiär i butik men redan har den hunnit bli nämnd av flera kända bloggar vilket självklart känns fantastiskt.

Skog är en kollektion som inspirerats av människans allt större längtan till naturen. Resultatet som designats av stjärnduon Hanna Wendelbo – Hansson och Karolina Kroon är en behaglig kollektion med lugna och harmoniska mönster som påminner om genuina naturmaterial från skogen. Här får ni mina personliga favoriter.

 

SkogSkog_622-08_2_720x576_72_RGB

 

 

SkalSkal_Skog_sandbergtapeter_

 

 

LinneLinne_sandbergtapeter

 

 

PapperPapper_218-01_2100x1680_300_RGB

 

 

KalkKalk_214-21_2100x1630_300_RGB

 

Jobbet är det största jag gjort hittills och det var verkligen en minst sagt givande och utvecklande process för mig. Från skisser till färdig produkt innebär ett otroligt hårt arbete och otaliga timmar av tankeverksamhet och planering för att få hela produktionen att klaffa. Men med min fantastiska assistent Maria Lindvall och grymma hantverkare lyckades vi och hade dessutom superskoj på vägen. För att absolut inte glömma nämna det väldigt fina samarbetet med Sandberg´s marknadschef Anna Andén. Tack så himla mycket allihopa!!

Hela kollektionen kan ni kika på här och den går att köpa i butik den 18 Augusti

 

/D

DELA (349)
PINNA (1)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Inredningshjälpen

  Du är så himla duktig Daniella, stort jubel och massa hurrarop från mig! Bloggade om kollektionen i morse 🙂

  Kram Anette

  • Daniella Witte

   Snälla, snälla Anette. Tack!! Du är alltid så snäll som postar mina och andras jobb så flitigt. Många kramar till dig!! Vi ses kanske i huvudstaden nästa vecka?

   • Inredningshjälpen

    Det hoppas jag att vi gör! Jag är där alla dagarna!

    Kram

 • Smukt som altid, Daniella!

  • Daniella Witte

   Tack snälla Heidi! Det glädjer mig att du gillar:)) Kram

 • Jag har ju redan sagt det, men måste ju få berömma igen. Så imponerad av dig! Bilderna är så fina, särskilt den med din syster som liksom ger en hel historia. Super-fint!

  • Daniella Witte

   Så himla roligt att den bilden tilltalade dig och gett dig den berättelse som var meningen. Den är även min favorit och var superkul att få göra. Tack!!

 • kristin på krickelin

  Roligt! Vilket snyggt jobb, Bravo! Sandbergs Tapeter kan skatta sig lyckliga som fick in dig i teamet. kram

  • Daniella Witte

   Tack så mycket för fina ord Kristin!! Det känns härligt och väldigt skoj att få vara en del av en sådan produktion. Jag är så glad!! :)) Kram till dig och jag hoppas att vi kan ses snart. Ska du till Stockholm nästa vecka?

 • Mia

  Riktigt snyggt! och så gillar jag verkligen de höga mörka muggarna i bilden längst ner. vart kan man finna dessa?

  • Daniella Witte

   Tackar så hjärtligt, Mia!! Muggarna kommer från Mölle krukmakeri. En riktig favorit om du inte varit där. /D

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar