Annons
Annons

Vårt kvadrat-smarta badrum

I dag kör jag en ”repost” av vårt kvadrat-smarta badrum här hemma. Sedan jag gjorde det här inlägget kan jag berätta att jag fortfarande, om inte mer, är supernöjd med hur vi ritade och planerade detta rum.

Intill vårt sovrum ligger det ett badrum som vi byggde i samband med vår gigantiska renovering för ett par år sedan. Liksom vårt stora badrum valde vi att låta väggar och golv gå i ljusa nyanser. Ljust och fräscht att vakna upp till på morgonkvisten.

I min smak tycker jag det blir för kallt om precis allt är vitt och därför valde vi att lägga till värmande inslag som gör att badrummet fortfarande känns fräscht men än lite mer ombonat.

7 Badrum natur_marmor_LU6 Badrum natur_marmor_LU

Så här bubblande kan det se ut en vanlig fredag….

En djup fönsternisch är inte bara superhärlig som den är utan ger också automatiskt mer utrymme för det finaste man har i badrummet. Det som inte är lika mycket i ögonfallande ger man plats för bakom den stängda förvaringen under vasken. Så enkelt var det!

8 Badrum natur_marmor_LU 2 Badrum natur_marmor_LU3 Badrum natur_marmor_LU

En dusch för två är fantastiskt mysigt och dessutom den perfekta platsen att samtala i lugn och ro………

5 Badrum natur_marmor_LU

Foto | Daniella Witte

Den värmande basen ligger i brun – och gråtoner med accenter i grönt och en gnutta terrakotta eller rosa.  Exempelvis vårt egenbyggda badrumsskåp, lerurnorna och stubben i duschen. För min del kan det och lite gröna blad räcka som inslag men om man vill krydda till det ännu lite extra så är ljusa pasteller, som puderrosa, blågrå aqua och korall väldigt snyggt. Det behövs inte så mycket färg för att skapa en skillnad.

Ett tips är att hålla sig till nedtonade färger för att behålla den lugna och sköna harmonin i rummet.

Kram D

DELA (153)
PINNA (199)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Inredningshjälpen

  Så himla fint Daniella!

  Kram A

 • Ninni

  Daniella,
  Minns det inlägget väl och jag tyckte Ni fått till det så fint på liten yta med funktion, färger, materialval och Er egna tillverkning av skåpet.
  Vitt och Brunt tillsammans är något mina sinnen tycker om. Jag har alltid beundrat Era bruna golv och just den nyansen Ni har.
  Om det är något Du vill dela, får jag fråga vilken nyans är det Ni valt?
  Varma Ljusa Kramar från Ninni.

 • Christina

  Jag undrar om du har polerad eller slipad marmor på golvet!
  Vänligen
  Christina

 • Förstår att du är mer än nöjd <3 Så fint också att få in så mycket ljus när ytan är liten.

  • Daniella Witte

   Tack Emma. Det är just det med ljuset som gör hela badrummets, nästan helande känsla när man vistas där. Utan det hade det bara varit en bra planlösning.Inte dumt det heller men ljusets betydelse väger så tungt när man har en sådan liten yta.
   Ha en fin dag! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar