Annons
Annons

Veckans höjdare

Hoppas ni har haft en fin helg!

Veckan har gått i rasande fart, fylld av en massa inspirerande ögongodis. Här kommer några av dem!

dark_edition_5

Formgivet! Melo och Therese Sennerholt lanserar Dark Edition. Therese Sennerholt släpper nya konsttryck i begränsad upplaga. Melo en kollektion av sina handtillverkade produkter, nu i svart. Stylist, duktiga Amanda Rodriguez .

bcc113c1-4c3b-4639-b0cf-7724243b3fe7

Förvaringslyx!! Superfront lanserar en svart kollektion handtag. Deep Black Collection heter den och har säljstart på superfront´s hemsida den i morgon den 21/11.

Broste ss2017

Spirande vår! Broste´s vårkollektion har släppts och i vanlig ordning i snyggt stylade bilder. Pasteller, keramik och lite till keramik. Se fler bilder här!

 

Julgransfötter

Jul på fot! Det är vissa saker vi söker lite extra mycket efter just nu. Snyggaste julgransfötterna 2016 är från Granit och Skagerak.

adventskalender

Mer jul! Vackraste advents-kalenderna tipsar min super-kreativa kollega Helena med. Den här gillade jag skarpt!

gronkalschips-recept-tips-nyttigt-snacks-0D1A0107

Snyggt & Gott!! Grönkålen fortsätter att överraska och känns lika rätt som dekoration som när den ska förtäras. De godaste grönkålschipsen hittar ni hos Diana.

15025385_1203346616389562_923907863733731394_o (kopia)

I ögonfallande arkitektur med ett inspirerande innehåll! I Malmö händer det mycket positivt i just nu. City får det ena nya tillskottet efter det andra. Ett exempel mer än väl värt att nämna är den nya saluhallen som precis öppnat. Jag kan inget annat än att berömma och skicka lovord. Verkligen superfint alltihop!!

KItchenandbyond

Köksnytt!! Ljuvliga kök är jag svag för. Föll speciellt för färgkombinationen i det här som jag precis fick syn på hos Frida . Av Kitchen & Beyond.

 

 

Kram D

DELA (107)
PINNA (100)

finalistlogga

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

 • Ninni

  Tack Daniella…
  Du har givit mig ett tips på en julgransfot i gjutjärn som verkligen passar mig i design och funktion.
  Hoppas jag bara hinner få fatt i en.
  Önskar Dig en bra och fin vecka, nästa helg är en av de vackraste på året i många avseenden för mig.
  Nu ska jag ta och ställa fram alla mina älskade belysningar som har advent/jul/vintermörker känsla,
  bl a den fina Örholmsljustaken jag köpte av Dig förra året.
  För mig är det belysningar med hållbarhet och ren design som tilltalar mig. Sedan Levande Ljus och Blommor, Grönt, Mossa och Grenar i Naturens tecken som ger en fridfull dekoration tiden vi har framför oss nu. Vilket jag också möter här hos Dig och Du Ger Inspiration.

  Ljusa Varma Kramar och Tankar från Ninni.

 • Inredningshjälpen

  Så många härliga nyheter du har hittat Daniella! Skäms lite över att jag inte hunnit besöka Saluhallen ännu, var inbjuden till öppningsfesten men låg hemma sjuk då typiskt nog…men snart så!

  Ha en riktigt fin vecka!

  Kram Anette

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar