Annons
Annons

Veckans stilleben | Skir grönska

Eftersom jag vill kickstarta året med mycket grönt kör vi vidare på samma linje i årets allra första ”Veckans stilleben”. En tomt gapande trappvägg fick nytt liv med hjälp av skirt glas och operfekta kvistar grönt.

Veckans stilleben - skir gronska tom vaggVeckans stilleben - skir gronskaFoto & Styling | Daniella Witte

En trappuppgång kan ofta vara svår att skapa något spännande i. Traditionella tavlor är alltid fint men om man vill få till något annorlunda och personligt gäller det att tänka till. Jag hittade de här underbara väggvaserna gjorda av glas i olika storlekar hos Malmö modern och såg direkt framför mig hur fina dem skulle bli mot den putsade väggen. Tillsammans med de grå porslinsvaserna från Serax kom  kopositionen i god harmoni.

Med endast några få kvistar murgröna nedstuckna me synlig rot fick väggen en riktigt härlig känsla. Ett välkomnande blickfång fyllt med energi.

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar