Annons
Annons

300 kreativa kvadrat!

2212375

2212377

2212361

Foto: Landgren | Styling: Sofia Odier

 

Det är så kul när superinspirerande hem dyker upp där kreativiteten och känslan går ut på allt annat än att det ska kosta skjortan.I skånska Rydsgård ligger nu det här charmiga huset på hela 300 kvm ute till salu och jag har tagit ut några favoritbilder till er som en perfekt söndagsinspiration.

Annons

Fler bildet hittar ni på mäklare Landgrens hemsida!

Sol till er! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar