Annons
Annons

Hemma hos mig | Vita sommarblommor skapar sommarkänslan

När sommaren inte riktigt vill visa sig där ute vänder jag på den och skapar sommar inomhus istället. Så gjorde jag i helgen när regnet förhindrade utomhushäng med vännerna.

Schersminen står just nu I full blom I vår trädgård. Där är faktiskt så mycket så det överhuvudtaget inte märktes att jag varit där och knyckt några grenar.

Annons

Jag fyllde stora och små vaser, på och kring det dukade bordet som senare den här tjejen med familj samlades kring. Föresten blev det en fantastiskt trevlig kväll. Måste ha varit blommornas förtjänst, eller vad tror ni? 😉

Foto | Daniella Witte

Även på vårt svarta skåp, i en av mina favoritvaser fick en kvist slinka ner. Så fin att titta på från frukostbordet om morgnarna.

Det är faktiskt inte så svart att skapa sig lite sommarkänsla trots dåligt väder. Mina vita blommor gjorde verkligen underverk till vårt hem!!

Kram D

 

DELA (62)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar