Annons
Annons

A good Saturday at home

God lördag på er!

Älskar helgerna när jag får en liten dos av allt som får mig till välbefinnande. Alla helger är inte så men i dag har varit en sådan där perfekt lördag. Först lite morgonfix för att sedan avnjuta en lång och god frukost. Sedan en långpromenad med goda vänner längs stranden följt av ett litet projekt som väntat där hemma. I dag var det att slänga ut granen och rama in en bild.

Annons

Vardagsrum_doftljus_Daniella Witte

Foto | Daniella

När det där var gjort tände jag ett mycket väldoftande ljus, knäckte jag de sista julnötterna tillsammans med en god kopp kaffe. Inser där hur mycket jag gillar de små njutbara stunderna som ger tid för reflektion och bara gott mående.

Måste också bara tipsa om doftljuset som kommer från Olsson & Jensen. Det doftar så himla gott. Verkligen en fräsch doft som passar perfekt så här efter julens alla kryddiga inslag. Ett plus är att keramiken som ljuset är stöpt i dessutom är hur vackert som helst. Så fint!

Ha en fortsatt fin lördag!

/D

DELA (20)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar