Annons
Annons

African style

Senaste veckan har jag gjort några trevliga inköp. Så märkligt bara att helt oberoende av varandra, har jag gått och konsumerat saker som tillsammans gifte sig så väl. Jag skulle nog mena att jag just nu drar åt en slags African style,

Annons

African style3 African style2 African style

Foto | Daniella Witte

Gillar det jag ser och inte mindre sakerna var för sig.

Vasen är en nyhet från Marimekko. Ett samarbete mellan dem och Carina Seth Andersson resulterade i den fina skapelsen glasskapelsen. Blir varm i hjärtat varje gång jag tittar på den.

Det afrikanska motivet hittade jag på Erikshjälpen för 40 kr. Och trähuvudet likaså. Alltid roligt att fynda grejer där.

Sen har vi den underbara långskjortan (älskar den modellen) som jag fick med mig hem i dag, när jag i Malmö var förbi Bitte Kai Rand. Det är en vårnyhet och kommer säkert i webbshoppen snart. Känner att jag kommer leva i den under våren. Såå himla snygg ju!!

Fin fredag till er!!

Kram D

DELA (16)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar