Annons
Annons

Aktionsfynd i blått!

Blue glas (1 av 1)

Blue glas (2 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Auktioner har jag alltid fascinerats av och då och då ropar jag hem ett och annat fint. Senaste köpet var ett helt parti glas av Göte Augustsson från Ruda glasbruk i olika färger. Här de blå som känns helt rätt just nu. Somrigt och krispigt!

Annons

Några av vaserna kommer jag lägga ut till försäljning i min butik inom kort så håll utkik. Härlig fredag till er!

 

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar