Annons
Annons

Alphus av Studio Ilse

Tänk vilken dröm det skulle vara att någon gång få testa på att bo såhär i de Schweiziska alperna.

150407_ChaletFontanet1_0390_3150407_ChaletFontanet1_0024_0150407_ChaletFontanet1_0049_crop150407_ChaletFontanet1_0123_0

Foto | Studio Ilse

En varm-skalig palett med naturliga materialval och komfortabla möbler.Eller hur är det bara så fint och mysigt!?

Annons

Den genomtänkta designen ligger ingen mindre än Studio Ilse bakom. Ja, ni vet designern Ilse Crawford som både inrett det här hotellet och den här kollektionen.

Inte konstigt att hon är en av världens mest kända inredningsdesigner.

/D

DELA (22)
PINNA (12)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar