Annons
Annons

Äntligen fredag

Just nu njuter jag av att det är fredag. Att jag är hemma med min familj och att vi bara ska vara tillsammans. Det har varit flera roliga jobb och mycket resande men mitt i allt fanns det någon som bara ville ha mig hemma.

Annons

3 Daniella Witte_matplats_familj_felix

Veckan startade med en jätte otäck olycka på studsmattan. Felix skulle göra en dubbel framåtvolt, hamnade fel och hamnade akut på sjukhus. Nu ligger han gipsad i minst fyra veckor till och med skadade framtänder.  Ont har han och önskar just nu inget annat än en hel natt´s sömn. -Ja, detta är livet på en pinne….

1 Daniella Witte_matplats_familj

Nu får vi pussla ihop VAB och jobb ett tag fram över, så när Fredrik tog hand om Felix i dag åkte jag och Maria till Ikea för inköp av produkter inför kommande jobb för Livet hemma. När vi var där passade jag på att handla lite till mig själv. De sålde ut de fina terrakotta-krukorna ANVÄNDBAR och jag slog till på två olika storlekar. Så fina tycker jag!!

2 Daniella Witte_matplats_dessertrevolution2 Daniella Witte_matplats_familj

När jag kom hem förvandlades matbordet snabbt till ett planteringsbord. Krukor, växter och jord delade plats med en god kopp kaffe men också en superfin bok av dessertmästaren Joel Lindqvist. Den köpte jag i går kväll då jag och Joel höll vars ett inspirations- föredrag, på det event som Bolaget hade tillsammans med Picky Living i Malmö.  Läs mer om kvällen här!!

Nu ska jag hålla helg och den ska bli lugn och fin tillsammans med familjen. Känner att jag redan börjar känna en viss nedvarvning och tillfredställelse. En skön känsla!

 

Kram Daniella

 

DELA (39)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar