Annons
Annons

Årets bästa inredningsblogg

Ja, vilken är den bästa inredningsbloggen? Kriterierna för hur man mäter fram det kan nog bara läsarna bestämma. -Just det, det är endast NI som kan veta det.

HostfonsterFoto | Daniella Witte

-Visste ni att nu och fram till den 25/10 finns möjligheten till att faktiskt nominera den inredningsblogg man har som sin allra största favorit. Elle Decoration har nämligen tagit fram en ny kategori till sin årliga designfest och pris-utdelning som nästa gång hålls på Café Opera den 8:e Februari 2016.

Annons

Hur du går till väga för att nominera DIN favoritblogg hittar du här!!

Ha nu en fin måndag!!

Kram Daniella

 

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar