Annons
Annons

Asiatisk Spa-upplevelse utöver det vanliga

Över helgen var jag och mitt kära tjejgäng på en efterlängtad spa-vistelse i vackra Varberg. En riktigt lyckad helg med massor av njutning och glada stunder vänner emellan. Asia Spa ligger i Stadshotellet, längst upp med utsikt över takåsar och Varberg´s fästning. Tillsammans erbjuder de ett modernt och unikt boende med en möjlighet till den bästa avkopplingen i form av tex Yoga, härliga värmebad, avslappning och behandlingar på det speciella asiatiska viset.

Annons

Varberg Asia spa 3Varberg Asia spa 2Tempelrummet var ett av flera avslappningsrum vi utnyttjade och gillade. Där fanns även ett mörker och ljusterapi-rum som åtminstone jag och Linda provade och som vi tyckte var riktigt härligt och energi-givande.Varberg Asia spa 1Foto | Daniella Witte

Ofta är det enkla också det mest njut-fulla. Tvagning, dvs noggrann tvättning och sköljning av kroppen på egen hand, sittandes naken på en träpall,  skulle ske både innan och efter vistelsen i de härliga spa-avdelningarna. Jag måste säga att det var den delen jag faktiskt uppskattade allra mest. Troligen för att man för en gång skull tog sig tiden att ta hand om sig själv, långsamt och medvetet…… så nu blir det att införskaffa en fin pall och ett ett vattenkärl till min egen dusch här hemma 🙂

Vill ge ett extra varmt tack till dig Kristin den fina och minnesvärda helg du satte ihop till mig och mina vänner. Vi hade det jätte bra!!

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar