Annons
Annons

Att vakna upp i Barcelona

Sent i går kväll anlände jag och bästa Kristin till lägenheten i Barcelona, som vi hyrt av en min kära vän Åsa och hennes man. En fantastisk lägenhet som vi båda direkt blev överförtjusta i.

Och visst är det alltid så himla mysigt att vakna upp i en stad så där efter att ha anlänt sent kvällen innan? Dessutom hade jag sovit så himla gott och kunde därför ta emot morgonen med helt öppna armar….

Annons

Lgh_utsikt

Med bara fötter tassade jag på det mönstrade stengolvet ut till lägenhetens ena balkong som vätter mot stadens puls och byggnader som berättar om en tid långt tillbaka. Ståendes där ute tänker jag hur bra jag har det och hur innerligt glad jag är över att äntligen vara i Barcelona och snart på väg till Pia Ulin´s workshop.

Lgh_matplatsFrukostdisk

Vi äter en god frukost och pratar om vilka förväntningar vi har på dagen. Tänk vad tiden går snabbt när det är som bäst under morgontimmarna.

Kristin_glas-2

Kristin dricker upp sina sista droppar citronvatten och sen är det dags att göra sig klar för att ge oss iväg på kursen. Men innan dess fortsätter lite till att vi beundra lägenheten vi bor i. Så fin ju!!

Lgh_window

Foto | Daniella Witte

När vi sitter där, lägger vi märke till att lägenheten har så många fina detaljer som tilltalar och den får en att känna sig ”hemma” direkt vilket känns otroligt viktigt när man är i väg så här. Har redan bestämt mig för att fråga om jag får hyra den igen snart.

Det är något med morgnar och den här kunde inte bli en bättre start här i Barcelona. Jag längtar redan till i morgon bitti 🙂

/D

DELA (48)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar