Annons
Annons

Avskalat med värme

Den här lägenheten i Berlin föll mig verkligen i smaken…..

ak2-2

ak0-1

ak11-1

ak1-1

ak10-1

ak17-1

Foto | C. Brechenmacher | Via Seventeendoors 

Det är den dova tonen som tilltalar. Det är rent och avskalat men ändå med en inbjudande värme. Kan se framför mig vilket härligt umgänge det säkert är kring det där matbordet en kväll i glada vänners lag. Tänk er massor av tända ljus i olikformade ljusstakar, rustika uppläggningsfat med plockmat och en och annan kvist grågröna blad som dekoration. Ljuvligt!!

Annons

Hemmet är stylat av Annabell Kutucu i samarbete med Michael Schickingeni som också ligger bakom det bohemiska lyxhotellet San Giorgio Mykonos , som jag vet att den här inspirerande tjejen bott på.

Kram D 🙂

DELA (21)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar