Annons
Annons

Badrumsinpiration från Barcelona

Ni som har följt mig på Instagram de senaste dagarna vet att jag just nu befinner mig i Barcelona. Jag har längtat hit ända sedan jag var här i September. Ni vet då när jag och Kristin Lagerqvist var här och gick på den fantastiska fotokursen med Pia Ulin.

Annons

Jag hade nu ett jobbärende här så därför gavs det ett perfekt tillfälle att passa på att ta med familjen för en kombinerad semesterresa. De bästa av världar när man är frilans.

Vi bor i min kära vän Åsa´s underbara lägenhet och självklart vill jag dela med mig av lite inspiration härifrån. Allt är fint här, så också badrummet med sitt vackra handfat.

Här har Åsa och hennes man behållt det vackra ursprungsgolvet, vit-kaklat väggarna i tegelförband och låtit övre delen av väggen målas svart som fortsätter upp i taket. Så snyggt!

Det otroligt vackra handfatet, i någon typ av natursten, vilar på ett svetsat stålstativ som också fungerar som en perfekt handduks-hängare. Just den där lösningen med det där handfatet skulle jag vilja göra en copy/paste på därhemma. Så vansinnigt snyggt!

Foto | Daniella Witte

Min klänning går ton i ton med handfatet. Inte kritvit utan en fin krämig nyans som klär mig bättre.

Vi kollade faktiskt in i en badrumsbutik på stan och det verkade som att just den där naturstenen verkar vara vanlig här nere. Tänker att det inte borde vara så komplicerat att exportera hem ett sådant om man får för sig att renovera badrum. Det skulle verkligen kunna vara värt mödan nu när  man vet att just den där detaljen skulle sätta känslan för hela badrummet.

Nu ska jag jobba vidare lite innan det är dags för frukost tillsammans med min älskade familj.

/D

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar