Annons
Annons

Badrumstankar!

DW_badrum i vitt_vask

Vitt bad med värme

Foto & Styling: Daniella Witte

Vår renovering på ovanvåning börjar gå mot att vi ska välja hur badrummet intill vårt nya sovrum ska se ut. Bilderna visar vårt stora familjebadrum som vi gjorde för fyra år sedan och som vi verkligen trivs med. Härligt när man känner att man aldrig tröttnar.

Annons

Jag gillar speciellt att vi valde en och samma natursten (marmor) på både golv och vägg då det ger ett skönt lugn och en fin känsla av rymd. Mosaiken finns tyvärr inte att köpa längre men hade den funnits hade vi nog kört vidare med den även i det nya.

Så nu är frågan vad vi ska välja till det vi nu ska bygga……….. prover på sten och inredning ska tittas ut och när vi bestämt oss kommer en uppdatering här på bloggen, var så säkra:)

Nu bär det av på jobb med min duktiga vän & kollega!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar