Annons
Annons

Bästa den här veckan!!

Härligt med Fredag!!

Veckan har gått i rasande fart med flera höjdpunkter. Här är mina bästa.

Morgonsol

Morgonsol har guld i mun…. Två riktigt tidiga morgonpromenader har det blivit i soluppgången den här veckan. En helt underbar känsla som varar hela dagen.

Annons

shop_kristin-Lagerqvist-5939

Min väldigt kära och otroligt inspirerande bloggkollega Kristin Krickelin öppnade i veckan sin helt nya sajt där hon säljer sina limiterade fotografier. Jag tycker väldigt mycket om dem alla men den här blev jag totalt förälskad i. Den heter Changed locations och ligger nu på posten och väntar på mig.

Mia_the best assistent

Och så Maria, min allra bästaste vän och assistent. Hon jobbar för mig två dagar i veckan och gör verkligen ett helt fantastiskt arbete. Vet faktiskt inte hur jag hade klarat mig utan henne. Är så tacksam!!

Nu önskar jag er en mysig Fredag!!

Kram D

DELA (20)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar