Annons
Annons

Behind the scenes med AEO

Den sprudlande kvinnan bakom AEO studio är designern och formgivaren Anna Elzer Oscarson.

Jag har varit med i bilden och skapat bilder till hennes kollektion Dancing Dune redan sedan releasen för ett år sedan vilket självklart varit fantastiskt kul. I går var det dags att plåta vårens fina nyheter.

Annons

Tonerna gick i mjuka, lite skitiga pasteller. Naturliga fynd från trädgården och vägkanten fick sätta kontrasterna. Vi jobbade mycket med mötet mellan kantiga och runda former vilket verkligen gav ett spännande resultat.

Foto | Daniella Witte

Hennes nya vas ”Big bubble” i färgen Stone är min absoluta favorit. Jag tycker den är extra vacker eftersom den har en matt varmgrå glasyr, nästan likt ett fint sandpapper.

Som ni ser är inget lämnat åt slumpen. Alla former, nyanser och glasyrer är noga framtagna för att passa ihop som en enda stor familj. Dessutom är hela kollektionen svenskproducerad i samarbete med Porslinsfabriken i Lidköping vilket säger mycket om kvaliteten. Med andra ord den bästa!!

Tack för en super-inspirerande dag på jobbet, Anna!!

/Daniella

Här och här kan ni se mina tidigare jobb för AEO studio.

 

DELA (90)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar