Annons
Annons

Betydelsen av första glöggen

Tiden är inne. Det är inte jul än men vi förbereder oss mentalt.

Jag som i jobbet arbetar med både vår och sommar just nu måste få lite hjälp med att hitta stämningen.

Advent_forsta gloggen

Advent_forsta gloggen_skarbrada1Foto | Daniella Witte

Mitt bästa knep till att komma i en förberedande julstämning är så enkel som att värma mig en kopp god glögg. Doften och smaken räcker för mig, och varje år de första dropparna fäster sig i mina smaksinnen uppstår en gnista av inspiration till att gå in i en ny mysig fas. Från höst till vinter!

Annons

 

Kram Daniella

DELA (25)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar