Annons
Annons

Blå, friska vårvindar hos Kristin

I går tog jag tåget upp till fina Varberg för att träffa min kära vän och bloggkollega Kristin då vi skulle ha ett möte angående ett spännande framtida jobb. Solen sken och Varberg visade sig från sin bästa och härligaste sida.

Annons

Vi började med att ta en skön promenad i det fina vädret. Köpte en kaffe och traskade ner till vattnet där jag förtjusades av deras unikt vackra kallbadhus som verkligen ligger som ett smycke ovan vattenytan.

Bryggan som troligtvis Kristin gjort till Varbergs mest kända passerade vi också. Här badade ju föresten jag i samband med en annan trevlig Varbergs-vistelse förra året.

När vi kom tillbaka till Kristin och hennes familj´s härliga hem var det dags att jobba lite, men först kaffe. Under tiden det kokade passade jag på att beundra deras fina tavelvägg. Den där med alla surfare i vackert kvällsljus fastnade mina ögon extra mycket för.

Foto | Daniella Witte

Vi kunde inte förmå oss att stanna inne och jobba när våren äntligen visade sig därute. Kaffet fick åka med ut i växthuset där det var perfekt temperatur…… och utanför också för den delen. Vi hade till slut möte och kaffe i trädgården. Jag menar, när kunde man ha det senast!

Så gott för stimulansen att i bland byta arbetsmiljö. Kristin och jag pratar samma språk och hon ger mig alltid en sådan ny go energi när vi träffas. Vi måste bara försöka att skapa oss dessa tillfällen lite oftare framöver. -Ja, så måste det bli!

/D

 

DELA (31)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar