Annons
Annons

Bloggforum 2014

Bloggforum|2014 (2 av 1)

Bloggforum|2014 (3 av 1)

En vecka har nu gått sedan jag och bästa Sofie körde hem från otroligt inspirerande Bloggforum i Göteborg.

Vi vistades under fullspäckat schema i två dagar på nyrenoverade Scandic Rubinen i Göteborg som verkligen fick oss att känna oss varmt välkomna. Ja, på bilderna ser ni så fint vi fick bo. Men det som faktisikt gav mig allra mest var de diskussioner och workshops som vi hade tillsammans allihop. Dels togs det upp hur man på smart sätt bloggar för att nå ut till så många som möjligt, men det pratades också mycket om att inse värdet av sin egen blogg, som i mitt fall faktiskt når ut till flera tusentals läsare varje vecka. Vi fick jämföra våra siffror med de största inredningsmagasinen i Sverige vilket sa en hel del……. Mer om det kan du läsa om hos Frida som på ett imponerande sätt lyckades hålla i hela eventet tillsammans med hennes assistent Helén. Tack än en gång!!

Annons

Mer intressant om Bloggforum 2014 kan ni läsa hos bland annat Tant Johanna, Krickelin och Pella med bloggen Stil Inspiration.

Bloggforum|2014 (1 av 1)

Bloggforum|2014 (4 av 1)

Bloggforum|2014 (5 av 1 )

Bloggforum|2014 (6 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Summan för mig av allt intressant, blev med lite distans, att lyfta mitt bloggande till ytterligare en nivå och det tänker jag börja med i samband med att Femina får en helt ny sajt inom kort. Så himla kul, och jag är verkligen jätte glad över att få vara med på den resan.

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar