Annons
Annons

Bloggmiddag & Haymarket

I går for jag upp till Stockholm för möten på dagen och bloggmiddag hos Ek PR på kvällen. Jag mötte upp bästa Kristin och vi checkade in Scandic´s nya Hay Market som Pr-byrån hade bokat in oss på.

Vilket underbart hotell!! Vi föll omedelbart för den sköna stämningen där en inredning i Art-decostil gifte sig perfekt med 20-talsmusiken som spelades i bakgrunden.

Annons

Haymarket_Daniella Witte_Kristin

Vi slog oss ner med ett glas vitt medan vi väntade på min kära vän Jannice som också bodde på hotellet.

Haymarket_Daniella Witte_Kristin_JanniceHaymarket_Daniella Witte_JanniceHaymarket_Daniella Witte_Soffa

Vi tog plats i de sköna sofforna och pratade om ditt och datt.  Stunden senare dök överraskat ett helt gäng kollegor upp från ingenstans. Dom skulle också på kvällens middagen  så vi slog följe dit allihop.

Ek Pr_Daniella Witte_bloggmiddagFoto | Daniella Witte

Det var många inbjudna och dukningen matchade verkligen den miljö på hotellet vi precis hade varit i. Till bordet hade jag bl.a ett par trevliga stylister och en trendexpert som heter duga. Supertrevligt!

Under kvällen hade olika inredningsföretag en liten presentation om sina produkter. Alltid roligt att få en inblick i vilket otroligt arbete dessa entrepenörer lägger ner på sin idé.

Efter en god och hälsosam 3-rätters var det dags att gå tillbaka till vårt fina hotell.

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar