Annons
Annons

Bo med Gröna växter

En interiör utan gröna växter hade jag haft svårt att trivas i. Det har inte bara med det visuella livet att göra, nej de gröna vännerna gör även underverk med att rena miljön, och är dessutom en fuktgivare i torr inomhusluft.

Annons

1 DW_Inred med grona vaxter_LU

4 DW_Inred med grona vaxter_LUFoto | Daniella Witte

I senaste numret av Elle Decoration har jag gjort ett inspirationsjobb med våra vanligaste sorter. Ni vet de man kan hitta på Ikea. Jobbet heter ”Bo med gröna växter” och finns i magasinet som kommer ut i butik den här veckan. Missa inte det!!

/D

DELA (21)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar