Annons
Annons

Boningshuset – ett utflyktstips!

DW_Exterior | Boningshuset 1000pxlDW_Exterior | Detalj | Stolen 1000pxlDW_Interior | stilleben 1000pxl

Foto | Daniella Witte

Om ni befinner er i Skåne ska ni planera in en dag på mysiga Boningshuset som ligger idylliskt på landet utanför Teckomatorp. Där välkomnar underbara Maria er med massor av shopping, café och avkoppling för hela familjen.

Annons

Öppettider och adress hittar ni på hemsidan där det också finns en webbutik.

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar