Annons
Annons

Brunch på designhotellet The Line

The Line designhotell ligger i Korea town / Los Angeles. Vi åkte dit för att avnjuta en brunch i deras orangeri uppe på taket. Jag hade min kamera med mig men den fick jag inte lov att ta några bilder med så jag fick nöja mig med att foto med mobilen.

Annons

IMG_4206

Poolen låg mysigt inbäddat och omgivet av höghusen runtomkring intill restaurangen som hade öppet från morgon till kväll.

IMG_4207IMG_4211

Vi åt en bättre amerikansk frukost samtidigt som vi inspirerades till att bygga ett mysigt växthus därhemma.

IMG_4209IMG_4210

Precis som tallrikar, koppar och glas fanns det ingen tygservett som var lik den andra.

IMG_4201

Foto | Daniella Witte

Älskade känslan här inne och det var tydligt att jag inte var ensam om det. Folk satt länge och njöt av sin mat i den stämningsfulla miljön samtidigt som solens strålar värmde mellan spjälorna i taket.

När man inreder en restaurang eller café handlar det inte i första hand om en trend eller stil. Det handlar snarare om att fånga en ”lifestyle”, gå på djupet och konsekvent inreda efter den i minsta detalj. Gör man det lyckas man i sitt koncept och gör det då samtidigt tidlöst. Det var ingen tvekan om att The Line hade gjort det. Den gedigna och äkta känslan fanns utan tvekan där.

När jag kommer hem ska jag inreda ett lifestyle-cafe´på bästa läge i Malmö. Ett projekt som jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med!

/Daniella

DELA (29)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar