Annons
Annons

Color of the year 2015

Daniellawitte_Nordsjo_coloroftheyear_2015

Nordjö har sett ut 2015 års färg och i går presenterades den för mig och 15 andra duktiga bloggare under en inspirerande dag i Göteborg. Copper Orange heter färgen och i en rolig workshop fick vi alla tolka kulören i en kreativ installation. Ovan ser ni min, Sofies och Jannice´s styling som påminner om en stad med höghus som solen värmer. Kanske en tanke till den globala uppvärmningen…

Annons

Nordjo_colorof the year_2015 2 (kopia)Nordjo_colorof the year_2015 3Foto | Daniella Witte

Vi befann oss i härligt inspirerande lokaler och fick möjligheten till att lyssna på intressanta föreläsare men också tillfället till det värdefulla att få nätverka med likasinnade från både Sverige och Norge.

Johanna Bradford och Ida Nilsson var dem som till stor del arrangerat hela dagens aktiviteter som avslutades med en supergod middag på Nya Harrys i centrala Göteborg. Och sov det gjorde vi på tjusiga Scandic Rubinen. Tack alla för en fantastisk dag!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar