Annons
Annons

Color of the year 2016

Det var ett år sedan jag, Sofie och Jannice skapade den här installationen med fokus på 2015 års färg från Nordsjö. Då hette den Copper Orange.

Nordsjo_2015Foto | Daniella Witte

I dag bär det upp till Göteborg igen för ett nytt färgevent som Nordsjö anordnar, och årets färg 2016. Med tanke på hur trevligt och inspirerande det var i fjol har jag stora förväntningar på dagens presentation och workshop. Hur det gick får ni garanterat en uppdatering på via mitt Instagram och här på bloggen såklart.

Annons

Ha en färgrik dag allesammans!!

/D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar