Annons
Annons

Container house in green

Våra containerhus börjar ta form och det första, ”det gröna” gav i dag lite utrymme för en blogg-fotografering.

Efter månader av jobb känns det verkligen roligt att äntligen snart få börja inreda de tre husen. Planen är nämligen att hyra ut dem veckovis i sommar.

Annons

Alla tre husen ser identiska ut förutom att var och ett har målats i varsin unik kulör. Jag valde tre olika färger från Jotun Lady´s sortiment som jag ville skulle spegla den natur som omgivningarna har här kring gården. Det första huset fått kulören ”Green Leaf”. En lika vacker grön nyans som sädesfälten har under våren och försommaren. Även köket från Ikea lät vi sprut-lackeras i samma nyans.

Foto | Daniella Witte

Huset kommer få en inredning som går ton i ton med väggfärgen och med accenter i ljusa naturtoner. Ytan är begränsad så därför gäller det att planera in lite smarta compact-living-lösningar. Som tur är finns en rejäl överbyggd terrass utanför som under sommaren ger ett ytterligare rum för sköna stunder i den ljumna sommarluften.

De två andra husen har fått två helt andra färgsättningar men dessa får ni se en annan dag så fort de börjar bli klara.

/Daniella

DELA (25)
PINNA (100)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar