Annons
Annons

Container house | Warm muscot

Jag skulle plåtat det här huset i dag men jag var så himla trött och utmattad efter hårt slit att jag bara inte kunde fokusera på seriös fotografering i kväll. Det blev dock ändå ett några snabba bilder på frihand…..

Annons

………älskar den varma bruntonen som vårt ena Containerhuset fått. Mjuk och härlig!

Efter en regnig dag blev det slutligen en vacker kväll och solen lyste som finast på mina ängsblommor. Jag skruvade även upp hängmattor som nu pryder varje hus uteplats.

Foto | Daniella Witte

Den ljuvliga färgen heter ”Muskot nöt” och kommer från Jotun lady. Perfekt till vår handgjorda kopparstång som sträcker sig längs hela väggen och material som terrakotta. Hittade den fina krukan hos Granit tidigare i dag. Och Sängen, ja den är självklart bäddad med härliga sängkläder från Himla.

Vill du gärna åka och bo 1-2 personer i ett av våra hus så bokar man det här!

Nu blir det riktning mot min egen säng då det kommer bli en lång dag i morgon.

Kram D

DELA (50)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar