Annons
Annons

Containerhus | Ett pågående designprojekt

Välkommen på en liten sneek peak av vårt designprojekt. Tre traditionella plåt-containrar håller på att byggas om till små hus som snart ska lyftas på plats där sädesfält och ängar möts.

ContainerhusDaniella Witte_Kontainerhus

Vi har ritat husen så att de kommer passa in med omgivningarna och vara perfekt anpassade för två personer. Såklart kommer vi gå ”all in” så när de väl står på plats och interiören är klar ska det byggas mysiga uteplatser med pergola, träd och buskar i en fin omkringliggande utemiljö. Allt för en härlig upplevelse utifrån och in.

Annons

Daniella Witte_Kontainerhus 1Daniella Witte_Containerhus 4

I dag började den nymålade fasad-panelen spickas på plats. Vi har valt att gå i samma linje som resten av gården så en ljus varmgrå kulör från Jotun exteriört. Invändigt har jag valt att färgsätta varje hus, i varsin personlig nyans.

Daniella Witte_Containerhus_3

Foto | Daniella Witte

Vi tycker att det här är ett riktigt roligt projekt och är faktiskt något som vi drömt om att göra i flera år. Nu äntligen blev det rätt i tiden.

Tycker ni det är lika spännande som vi så kan jag meddela att det här kommer bli en följetång som ni från och med nu kommer kunna följa varje vecka här på bloggen. Nästa vecka delar jag med mig lite om hur byggplanerna ser ut invändigt. Missa inte det!!

Kram D

DELA (39)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar