Annons
Annons

Containerhusen | Badrums-inspiration

Ett större projekt än vad man kan tro är våra ombyggda containerhus som nu äntligen börjar se sina ljus. Nu kan man väl säga att det roliga börjar komma i processen. Trädgården ska anläggas och invändigt ska alla smådetaljer färdigställas innan det är dags för själva inredningen som såklart jag ser fram emot med glädje.

Annons

Badrummen är också klara för att inredas. Vi kommer ha en enkel och prisvärd badrumsinredning men vill för allt i världen inte att badrummen för den sakens skull ska bli tråkiga. Med enkla knep kan man göra ett badrum hur fint som helst utan att det ska behöva kosta skjortan.

Foto | Daniella

Vi vill skapa en skön känsla i badrummen och valde därför att sätta en kakel-platta som gav en mer naturlig karaktär än vad ett vanligt vitt kakel hade gjort. Fastän att inte badrummet är färdig-inrett känner vi redan att vi gjorde helt rätt. Plattans struktur och nyans av en varm sandgrå ton gav den där perfekt mjuka kontrasten till vitt som inredningen kommer att ha. Dessutom matchade det husets vit-oljade askgolv och passade perfekt till naturmaterial som rotting, trä lin och bomull. Material som kommer vara genomgående i det lilla huset. Detta kan man se som ett exempel på hur man inreder ton-i-ton med hjälp av olika material i samma färgskala. Ett begrepp som används flitigt inom inredningsvärlden just nu.

Köptips: Kakelt kommer från Rojon Kakel & Interiör, Badlakan och träborste från Iris hantverk och naturskålar från AB Småland i Malmö. Det runda bordet är privat.

 

DELA (32)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar