Annons
Annons

Containerhusen

I helgen var Maria med familj på besök. Alltid lika trevligt! Innan de åkte hem i går visade vi dem våra containerhus som nu lyfts på plats. Det har varit tyst om husen här på bloggen men nu när de kommit ut så är det dags att ta upp följetången igen.

Annons

Alla husen är målade med Jotun´s Demidekk och i samma utomhuskulör som vi målat med tidigare här på gården. Allt måste hänga ihop. Vyerna utanför är så skånska de kan bli. Väldigt vackert sommartid!

DW_containerhus_exteriorDW_Containerhus_fonsterContainerhus_Muscotnot_interiorDW_Skanska vyer 2

Foto | Daniella Witte

Interiörerna har tre olika nyanser. Här kollar jag och Maria in i den som är målad med nyansen Muskotnöt, den också från Jotun (Lady). Vi var rörande överens om att den var riktigt behaglig och en perfekt sovrumskulör. Här inne ska det nu läggas ett trägolv, sättas in ett kök och kaklas badrum.

Utanpå ska det byggas trädäck och anläggas trädgård. Nåväl, vi har ingen brådis men när vi väl är framme i Mars månad och våren börjar visa tecken kan vi nog känna oss hyfsat klara.

/D

DELA (56)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar