Annons
Annons

Dagens inspirerande besök

Här i lokalen händer det mycket skoj den här veckan. I dag har designern Anna Elzer Oscarson varit på ett inspirerande besök i studion, och en plan för vårt kommande samarbete är nu satt. Jag vill verkligen understryka ordet inspirerande. -Vilka helt otroligt fina produkter denna härliga människa arbetat fram. Både jag och Maria var helt sålda!

Annons

3 Anna Ezer_Dancing dune

Hennes senaste kollektion som är svensktillverkad heter ”Dancing dune” . Den innehåller sex delar, i flera skönt jordnära kulörer. För mig känns designen både ny och spännande. Feminint möter maskulint i en fin balans.

Den hade premiärvisning på Formex i början av året och där blev den hyllad och värdigt omtyckt av många.

4 Anna Ezer_Dancing dune1 Anna Ezer_Dancing dune

Foto | Daniella Witte

Anna, eller AEO studio som hennes sign är, gjorde sig ordentligt känd genom sitt succé-projekt ”Dusty Diamonds”. Även den helt egen och unik i sin form, precis som vaserna och faten i den nya kollektionen.

I början av April kommer man kunna köpa ”Dancing dune” i butik och i samband med det publiceras i bild min tolkning av produkterna. Jag känner redan att det här fotoprojektet kommer bli riktigt skoj att få jobba fram 🙂

Kram D

DELA (91)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar