Annons
Annons

DANCING DUNE | AUTUMN 2016

I samband med att Formex-yran drar i gång i dag passar jag på att visa några bilder från mitt senaste jobb för AEO studio | Dancing Dune, som också ställer ut på mässan.

En serie unikt formgivna alster som är tillverkade i Porslinsfabriken i Lidköping. Designern är ingen mindre än Anna Elzer Oscarson.

Annons

AEO_höst_grönt_kvadrat_LUAEO_höst__grön_tallrik_LU

Formerna och linjerna är mjukt rena men samtidigt personliga i sin helhet vilket direkt gav mig tydliga riktlinjer för hur stylingen skulle arbetas igenom…..

Nytt för hösten är ljuslyktan/skålen men också den såå vackra, gröna glasyren ”Floating green”. Framtagen av glasyrexperten Hans-Olof Nilsson. Den skiftar i färg och har inslag av brunt vilket gör den levande och väl matchad till delar av kollektionen. Verkligen superfin!

AEO_pennvaser_stående_LU

Foto | Daniella Witte för AEO Studio

För er som är på Formex i dag kommer ni lägga märke till att vi har förstärkt färgerna brunt och grönt även i montern. En flirt med både 60 och 70-talet fast med en modern touch. Nyanser ni garanterat kommer se mer av i inredningsvärlden framöver.

För att att sumera min upplevelse av Dancing Dune så är kollektionen, rent designmässigt så fullkomligt klockren, att den för mig blir mer än väl värd att lyftas med ett pris.

/Daniella

DELA (55)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar