Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Fint ogräs

Daniellas tradgard_Fint ograsFoto | Daniella Witte

Vi har under sommaren haft ett himla bry med ogräset i singelen ( som typ finns överallt på vår gård ) som i den rätta benämningen ”växt som ogräs” i skiftningarna mellan regn och sol. När jag i dag var ute och drog lite på min bakgård till studio, i pausen av min bokföring (som ger mig kryp i kroppen), fick jag syn på det perfekta exemplaret av ”ett fint” ogräs. Ja, allt annat åkte men det här fick minsann stanna kvar ståtligt som det var.

Annons

/D

 

DELA (2)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar