Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Fläderblom

Det känns verkligen att värmen är på väg nu. Äntligen svensk sommar på riktigt!!

Flädersaft gör vi varje år och när jag skulle plocka blommor i går var jag nog ute i elfte timmen. Flera var redan över-blommade men jag och Julius lyckades som tur var ändå få ihop till ett gäng väldoftande fläderblomster.

Annons

Daniellas tradgard _Fladerblom (kopia)

Daniellas tradgard _Fladerblom 2 (kopia)Foto | Daniella Witte

Nu ska det ligga och gona sig i tre dagar sedan har vi god sommardryck till bordet. Finns ju inget godare än ett iskallt glas fläderblom!!!

Receptet hittar du här!!

 

Kram D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar