Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Gårdens ansikte

 

Vår gård är från sekelskiftet och har därmed också en gammeldags trädgård med både det ena och andra 😉 . Även om jag gärna rensat bort en del har vi ändå försökt leva vidare med den tidsepok trädgården är född i.

Annons

Daniella Wittes hus_sommar1

Daniellas tradgard_pionrabatt1

Daniellas tradgard_pionrabatt_detalj1

 

Daniellas tradgard_lupinrabatt (kopia)

Foto | Daniella Witte

Blomstervalen är klassiska och rena. Pioner är en favorit och Lupiner kan aldrig sluta ge den maximala sommarkänslan. Dessa är inramade av mycket grönt som buxbom och gräs. Jag trivs med ansiktet gården har och känner att det har sin allra bästa tid just nu. Bäst är det tidiga sommarmorgnar då dessa bilder är tagna.

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar