Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Kryddor och trädäck

 

För er som inte följt mig innan kan jag berätta att jag under hela säsongen kör ”Daniella´s trädgård” på Tisdagar. Välkomna!!

-Det råder ingen tvekan om att det växer och frodas i det gröna. Ömsom regn, ömsom sol den senaste månaden har gjort underverk i trädgårdslandet. Kryddorna jag satte i slutet av mars har tagit sig till riktigt präktiga plantor. Här har ni min samling.

Annons

Daniella´s trädgård | Kryddor ny

Daniella´s trädgård | Kryddor i landet

Daniella´s trädgård | Asobetra

Daniella´s trädgård | kryddbukett

Foto | Daniella Witte

Visst tar det gröna sig fint mot den grå nyansen i träet?!.

Vi är på gång att lägga trädäck på den ytan som är precis runt poolen. Azobe-trä blir det. Ett underhållsfritt trä som är hårt som sten men samtidigt mjukt som sammet för bara fötter.Livslångt säger dom också att det ska vara. Sedan blir det ju sådär fint grått också vilket kommer bli jätte snyggt till de gjutna golvytorna.

Nästa vecka får ni se vad jag menar.

 

Sol till er!! /D

 

 

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar