Annons
Annons

Daniella´s trädgård | Stolen i bersån

Tanken var att den gamla bersån skulle fixas till den här sommaren. Här skulle bli en plats för ett runt bord med stolar där vi kunde sitta och ta en mysig sommarfika.

DW_stolen i bersanFoto | Daniella Witte

Regnet och kraftiga vindar har hittills tyvärr tagit över vår svenska sommar och därmed har det inte heller blivit av att vi gjort något här.

Annons

Nu står där i stället en stol placerad,  lite mystiskt omfamnad av den vildvuxna häcken. Rätt vackert det med, tycker jag.

 

/D

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar